oblikovanje telesa

  • kavitacija

    Kavitacija je neboleča in varna alternativa liposukciji in omogoča oblikovanje telesa brez anestezije, brazgotin, nelagodja in okrevanja. Napredna tehnologija kavitacije omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, saj omogoča selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Površina kože, žile, živci in mišice ostanejo nespremenjeni in nedotaknjeni.


    Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino,kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline.


    Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

  • pressoterapija

    Pressoterapija je odlična preventiva in kurativa.

    Presoterapija je aparaturna masaža, primerljiva z ročno limfno drenažo, ki deluje tako, da z nadtlačno zračno črpalko vpihava zrak pod točno določenim tlakom v manšete, ki so pritrjena na telo in pri tem stimulira odtekanje limfe v glavne limfne vozle. Z njo izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo odpadle proizvode presnove iz telesa in bistveno zmanjšamo količino prosto plavajoče tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj.

    Blagodejno vpliva na utrujene, težke in otekle noge, bolečine v mišicah...
    Pressoterapija znatno poveča rezultate shujševalnih programov kot so KAVITACIJSKA TERAPIJA, BODYWRAPPING, ANTICELULITNA TERAPIJA...
  • radiofrekvenca

    Bi-polarna radiofrekvenca povečuje cirkulacijo kisika z dodatnim segrevanjem podkožja do 15 mm globoko in poveča presnovo maščobnih oblog.Vspodbuja k tvorbi fibroblastov, s čimer se poveča tvorba kolagena in elastina.Dodatno krepi vezivno tkivo.
    Zboljša se struktura kože, ohlapno tkivo postane gladko, elastično in vidno pomlajeno. Postopek je prijeten in sproščujoč.
  • elektrostimulacija

    Elektrostimulacija je že zelo stara in priznana metoda, za katero je čas pokazal, da je odlična.Medtem, ko mi počivamo in se sproščamo, naprava s pomočjo blagega električnega toka povzroča raztezanje mišic.S tem se mišice oblikujejo, tkivo okoli njih pa se greje in s tem se topi tudi maščoba.
  • anticelulitna masaža

    Anticelulitna masaža pospešuje prekrvavitev kože in podkožnega tkiva, pomaga pri razgradnji maščobe, aktivira delovanje limfnega sistema in s tem odvajanje zastalih toksinov iz telesa in tako se zmanjša celulit. Postopek izvajamo tako, da prizadeta mesta najprej ogrevamo, nato pa z anticelulitno kremo, ki je fitoaromatični proizvod, naredimo še masažo.
  • ročna limfna drenaža

    Ročna limfna drenaža pometodi dr. Voddera je zelo nežna zdravilna masažna tehnika,ki deluje na limfni sistem, uspešno čisti organizem, razgrajuje celulit, pospešuje regeneracijske procese, dviguje odpornost organizma in učinkuje zelo pomirjevalno.Učinkovita je tudi pri zdravljenju aken, zabuhlosti, podočnjakih, brazgotinah, opeklinah, po operacijah in pri glavobolih.Danes jo uspešno nadomešča aparativna limfna drenaža - pressoterapija.
  • body wrapping

    Body wrapping je namenjen zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljšanju strukture kože pri celulitu, strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Telo se prečisti in izločijo se odpadne snovi.
    Kremo za body wrapping vtremo v kožo in nato mesta, ki jih obdelujemo ovijemo s posebno folijo, ki zagotavlja, da vse fitoaromatične sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravijo razgradne in detoksifirajoče učinke, istočasno pa s pritiskom pospešujejo oziroma povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.
  • infrardeča toplota

    Aparat z infrardečo toploto segreva kožo do 5 mm globoko, vzpodbuja mikrocirkulacijo, ter posledično izboljša izkoristek lokalnega metabolizma.Na ta način se zmanjša velikost maščobnih celic.
    Globinsko toplotno pregrevanje je uveljavljena terapija za takojšnje zmanjšanje obsega telesa, za učinkovito hujšanje na določenih problematičnih mestih, za izravnavo in razgradnjo podkožnega maščobnega tkiva, za zmanjšanje oziroma odstranitev celulita, predvsem pa se je uveljavilo pri različnih revmatičnih težavah,išijasu, mišičnem mačku...